facebook

google

twitter

rss

Tržni centar Dobrota

Tržni centar Dobrota, u Kotoru, pozicioniran je na atraktivnoj lokaciji, u stambenom naselju Piagenti, u neposrednoj blizini magistralnog puta. Na svega nekoliko metara od lokalne pošte, pijace, Instituta za biologiju mora,Pomorskog fakulteta,samog šetališta uz obalu, gde se nalazi niz ugostiteljskih objekata. Tako pozicioniran, zaokružuje jednu urbanu cijelinu i ponudom različitih sadržaja, može da odgovori na sve zahtjeve, kako stanovnika, tako i brojnih turista, koji tokom čitave godine borave u našoj zemlji.

Sam tržni centar, na udaljenosti od 1,3 km od starog jezgra grada Kotora, zajedno sa supermarketom MAXI u prizemlju, stavlja u žižu zbivanja ovaj objekat i daje novi značaj davno zaboravljenom prostoru stare robne kuće kojoj se daje potpuno novi sjaj i ujedno omogućava stanovnicima Dobrote da u svojoj neposrednoj okolini zadovolje potreba za tržnim centom ovog tipa.

Novi prodajni prostor čija je osnovna odlika atraktivan dizajn i funkcionalnost, zajedno sa koridorima i sanitarnim čvorom za posjetioce, proteže se duž dvije etaže i obezbjedjuje 20 prodajnih jedinica, različitih veličina.

Prostori lokala, organizovani su oko centralnog koridora i sistemom info panoa, omogućuje se brza i laka orijentacija u prstoru. Sam ulazni dio u TC do kojeg se dolazi stepeništem iz marketa, posjetiocu omogućuje preglednost centralnog prostora, gdje se pravci kretanja naglašavaju dekorativnom rasvetom.

Kvadrature prodajnih jedinica osmišljene su na način da zadovolje različite potrebe zakupaca i kreću se od 10 do 33 m2.

Pogdledajte prezentaciju